Διαδικτυακά σεμινάρια (webinars) επαγγελματικού προσανατολισμού

Το φροντιστήριο ΠΡΙΣΜΑ σε συνεργασία με την επιστημονική ομάδα της LABORA διοργανώνει μια σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων, που θα διεξαχθούν τη Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2020.

Τα σεμινάρια απευθύνονται στους μαθητές της Α’ τάξης Λυκείου, που θέλουν να ενημερωθούν για το νέο σύστημα, στους μαθητές που ολοκλήρωσαν τις πανελλαδικές εξετάσεις και θέλουν να ενημερωθούν για τις διαθέσιμες επιλογές σε κάθε επιστημονικό πεδίο, καθώς και σε κάθε άλλο ενδιαφερόμενο (μαθητές όλων των τάξεων, γονείς, καθηγητές κλπ). Η πρόσβαση θα είναι ελεύθερη μέσω της υπηρεσίας «YouTube live» χωρίς να απαιτείται λήψη ή εγκατάσταση κάποιας εφαρμογής, αλλά μέσω των συνδέσμων που παρατίθενται στη συνέχεια.

Θα πραγματοποιηθούν 5 ξεχωριστά σεμινάρια με την ακόλουθη θεματολογία:

Στα 4 τελευταία σεμινάρια θα γίνει αναφορά για κάθε επιστημονικό πεδίο:

  • Στις επαγγελματικές προοπτικές των τμημάτων.
  • Σε βασικές εγκυκλίους (μετεγγραφές, ειδικές κατηγορίες κλπ).
  • Στην ορθή μεθοδολογία συμπλήρωσης του μηχανογραφικού δελτίου.

Ομιλητής θα είναι ο δρ. Κωνσταντίνος Κότιος, ιδρυτής της LABORA, ο οποίος αφού αναλύσει τα τμήματα του μηχανογραφικού δελτίου, θα απαντήσει άμεσα σε ερωτήσεις σχετικά με επαγγελματικά δικαιώματα, μετεγγραφές, βάσεις, που θα μπορούν να τεθούν γραπτώς.

Προαιρετικά μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να παρακολουθήσουν εισαγωγικό βίντεο με τη φετινή έρευνα της LABORA αναφορικά με τη σύγχρονη αγορά εργασίας και τα επαγγέλματα του μέλλοντος (https://youtu.be/wZF2gB24cvM).

This entry was posted in Επαγγελματικός προσανατολισμός. Bookmark the permalink.