Αποτελέσματα πανελλαδικών εξετάσεων 2020

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές μας και σε όλους τους μαθητές που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία. Ευχαριστούμε τους γονείς που εμπιστεύθηκαν τα φροντιστήρια ΠΡΙΣΜΑ για την προετοιμασία των παιδιών τους. Συγχαρητήρια και στους καθηγητές μας που για μια χρονιά ακόμα ανταποκρίθηκαν με επιτυχία στο σοβαρό έργο τους.

Νιώθουμε περήφανοι γιατί οι φετινές μεγάλες επιτυχίες των μαθητών μας φέρνουν τα φροντιστήρια ΠΡΙΣΜΑ και πάλι στις πρώτες θέσεις πανελλαδικά σε επιτυχόντες και αριστεύσαντες. Αυτή η επιτυχία αποτελεί τιμή, όχι μόνο για εμάς, αλλά και για την φροντιστηριακή εκπαίδευση της πόλης μας. Αποδεικνύει περίτρανα ότι το οργανωμένο φροντιστήριο είναι καλύτερο από το ιδιαίτερο μάθημα και κάθε λεγόμενο «γκρουπάδικο».

Η μη δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων δεν μας επέτρεψε να έχουμε στην κατοχή μας αναλυτικά στοιχεία αμέσως μετά την ανακοίνωση των βάσεων. Παράλληλα, σεβαστήκαμε απόλυτα την επιλογή 106 μαθητών μας να μην συμπεριλάβουμε τα ονόματά τους στις καταστάσεις επιτυχόντων μας, ακόμα κι αν πέτυχαν την εισαγωγή τους σε περιζήτητα τμήματα.

Δημοσιεύουμε και το σχολείο που αποφοίτησε κάθε μαθητής μας. Με αυτό τον τρόπο θέλουμε να τονίσουμε και τη συμβολή των καθηγητών των αντίστοιχων Λυκείων στην επιτυχία τους. Επίσης, απλά ένα όνομα και μια σχολή δημιουργεί ερωτήματα και αμφιβολίες για την εγκυρότητα της δημοσίευσης. Η αναγραφή του σχολείου την καθιστά πλήρως αξιόπιστη τουλάχιστον στους μαθητές του ίδιου σχολείου.

Τα αποτελέσματα είναι διαθέσιμα εδώ.

This entry was posted in ΓΕΛ, ΕΠΑΛ, Πανελλαδικές - Τριτοβάθμια. Bookmark the permalink.